Inflyttningspresent



Vi fick en dammsugare i inflyttningspresent utav mamma och pappa i helgen när dem var här och hälsade på. Har inte hunnit testa den än, men den kan inte vara sämre än den vi har haft innan. Ett stort plus är ju att den är snygg också ;)

Love. Pernilla

Kommentarer
Postat av: Isabel

En dammsugare är alltid uppskattat att få för de behövs ju verkligen hemma.

Vad kul att du hittade till mig. Tack så mycket för dina lovord! :) Jag vet inte om du själv vet det men våra sambon känner ju varandra :) Brukar småprata med Chrille varje gång jag är inne och handlar.

Vad skönt när någon kan relatera till vad jag skriver och hur jag känner. Då vet du precis vad jag menar i mitt inlägg om ensamheten. Hur länge har du bott här nere nu?

2010-11-01 @ 22:09:11
URL: http://aizah.se
Postat av: Isabel

Ja, just det, Chrille skulle ju också dit :) Han har även tagit sig friheten att bjuda in oss på inflyttningsfest, när ni nu ska ha den ;)

Hur kommer det sig att du skulle börja plugga just här i Mryd av alla ställen? Jag menar, det är ju rätt långt från Orust, då är ju Uni.West i Trollhättan t.o.m närmre :P

Mitt flyttlass gick neråt Mryd i slutet av september förra året, på min och Jockes förlovningsdag. Men jag fortsatte pendla på helger eftersom jag hade mitt jobb kvar uppe i Grästorp. Men jag flyttade ner heltid för snart exakt ett år sedan då jag fick jobb i Strömsnäs. Och på det året som gått så har jag fortfarande inte hittat mig en riktig vän att umgås med, vilket är väldigt ledsamt då jag har sånt stort behov av det sociala med andra :(

Hur har det gått för dig med att hitta vänner här nere? Kan tänka mig att det blir lättare när man pluggar och så?

2010-11-01 @ 23:48:39
URL: http://aizah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0