Stepp

Idag har jag sån megaträningsvärk efter fysen igår! Kan knappt röra mig och det tar mycket längre tid för mig att gå en vanligt! Helt sjukt! Men det ska väl märkas att skolan har kommit igång igen ;)



Idag hade jag också haft min livs första stepplektion!:) Det var jättekul, men svårt! Jag har ju noll tålamod och ska kunna allt med en gång, så blev lite sur när jag inte fixade det med en gång. Men hoppas det flyter snart :)

Love. Pernilla



Brum, brum...

Idag har varit en händelserik dag:)

Dagen började med att jag åkte ut till Råstorp med Carolina för att handla och framförallt för att se vad det var för nånting eftersom jag aldrig varit där förut! Där fyndade jag mat och en fin vas med snygga svarta bollar ( som Christian tyckte såg ut som skurborstar ) Tack Christian! ;)

När jag kom hem var det dags att baka en kaka eftersom jag skulle få fint främmat av Marie och hennes familj! Det blev Silviakakan jag skrivit här tidigare om. Efter en stund började vi prata om min kära bil som inte fungerar som den ska, och Marie ringer självklart sin man Magnus och frågar om hjälp. Han är så snäll och kommer gärna hit för att titta om han kan hitta felet. ( I utbyte mot några koppar kaffe ;) )Vi ( eller han ) letade och letade ute i kylan efter vad det kunde vara, och när vi ( han ) höll på att ge upp för ikväll rycker han på sladdarna till tändstiften, och där hittade vi ( kanske ) felet. Så i morgon ska Magnus försöka byta ut delar och se om det hjälper min bil att fungera igen. Det är bara att hålla tummarna!

Love. Pernilla

21

Igår fyllde jag 21. Då kom min mamma, pappa och min bror hem till mig och Christian för att fira mig. Vi började dagen med en fika och paketöppning. Vi drog oss senare ut mot samhället för att titta i lite olika butiker.

När vi kom hem igen så var det dags för mig och Christian att börja laga maten. Vi skulle nämligen ha födelsedagsmiddag för vi hade ju min familj på besök och så skulle vi få fler gäster, nämligen Christians  mamma Anne- Louise, pappa Eskil och syster Anna med pojkvän Jonas och dotter Stella.

Det bjöds på fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås med en fräsch sallad och till efterrätt serverades chokladpudding med en klick grädde. Mycket gott!

Tack för en mysig kväll!

Love. Pernilla

RSS 2.0