Du!

Du! Jag är så glad att jag har träffat dig! Det är bekvämt tillsammans med dig och jag kan vara mig själv med dig. Jag kan prata om vad som helst med dig och vi skrattar mycket tillsammans :). Du får mig att le och må bra. Du får dagarna att bli lättare.

Tänk vad en liten sak kan bli stor, och kanske leda till något större. Jag vaknar med ett leende och går och lägger mig med ett leende på läpparna tack vare dig! Du betyder mycket för mig!

//Pernilla

Yoga!

Idag har jag varit med min kära vän Josefin, och det var verkligen på tiden! Det var jättemysigt att äntligen få träffas och hade en underbar eftermiddag.


Ikväll var jag och Moa Yoga. Det var jätteskönt, så är extremt glad att jag följde med! :)

//Pernilla

Vinnaren tar allt!

Igår hade vi som vanligt auditionträning. Vi framför våra låtar med uttryck framför klasskamraterna. Jag skulle sjunga Vinnaren tar allt från musikalen Mamma mia. När jag började sjunga fick jag så starka känslor så att när jag kom till refrängen kunde jag inte kontrollera dem längre så det brast för mig och tårarna började rinna. En väldigt magisk känsla, jag var verkligen inte beredd på det. Men jag tycker att alla borde få känna på det, för det kändes så äkta!


ABBAs

//Pernilla

RSS 2.0