Äcklig dimma

Usch vad äcklig dimma det är ute nu och fy vad fort det blev mörkt! Nu har jag försökt mysa ner mig i soffan med levande ljus. Christian jobbar ju kväll idag, så det blir att försöka ha det så mysigt som möjligt i min ensamhet. Blir nog hyffsat tidig läggdags för jag börjar 7.00 imorn, ska vara på golvet, ska bli rätt skönt med lite variation, fastän jag tycker om kassan.

Ha en mysig kväll allihopa!

Love. Pernilla

V. 43

Ställde mig på vågen, och har lyckats gå ner 1,7 kilo sen vi flyttade till huset. Känns som en bra start! Nu vill jag lyckas gå ner en liten bit iallfall. Får kämpa på!

Love. Pernilla

Äter fin middag med min familj just nu:) o...

dsc00580 (MMS)

Äter fin middag med min familj just nu:) oxfilé med potatisgratäng. Mums!


ljus

Nu har vi äntligen kommit i lite ordning i vårat nya hus :) Just nu sitter jag hemma själv efter en hel dags jobb och längtar efter ljusstakar, låter lite konstigt, men vill ha mer än ett set och då blir det genast mysket dyrare, Men man är väl konstig och vill inte betala mycket när det " bara" är från IKEA. Men får väl annars passa på att skriva upp det på min önskelista ;)


Har visst blivit lite kär ;) Vill ha 3 set av dem här på min expedit i vardagsrummet så att det lyser upp lite :)

Love. Pernilla

Ute och tar en promenad med älsklingen run...

dsc00570 (MMS)

Ute och tar en promenad med älsklingen runt sjön:)


7 dagar kvar!

Jag har ju helt missat att uppdatera bloggen. Jag och Christian har ju köpt en bostadsrätt :) så nu är packandet i full gång och på fredag får vi nycklarna :). Jag längtar som bara den! :) Nu hoppas jag att dagarna bara ska rusa iväg :)

Love. Pernilla

Fikar med svägerskan jennie:)

2010-10-08_15_03 (MMS)

Fikar med svägerskan jennie:)


Jag har en sån fin sambo:) ikväll kom han ...

dsc00567 (MMS)

Jag har en sån fin sambo:) ikväll kom han hem med en bukett rosor. Jag älskar dig! <3


RSS 2.0