Jordskalv

I natt vaknade jag runt 06.20 av att min säng och mitt rum skakade, det passade bra in i min dröm där jag hade balettlektion, men kändes som lite väl mycket bas i låten  ;). Jag hann få rätt många olika känslor under de dryga 10 sekunderna det skakade, kändes nästan som att taket skulle gå sönder, att några hoppade hopprep på taket, men det stämde ju inte alls. En annan tanke var att det var ett stort tåg som åkte förbi, men så mycket hade jag aldrig känt av något tåg innan.

När jag väl steg upp och satte på TV:n så sa de att det var ett jordskalv, och jag fick svar på min fråga om vad som orsakade att min säng skakade. Känns lite konstigt, känns inte som att det ska eller kan hända här, men samtidigt lite spännande att uppleva det i lilla hålan Markaryd ;)

Har haft väldigt mycket att göra nu det senaste, men på fredag är det äntligen lov och ska försöka uppdatera vad jag sysslat med!

// Pernilla

En oväntad jobbig dag

Idag trodde jag att det skulle bli en väldigt rolig dag. Schemat som följde under dagen var att vi började 10.00 och skulle vara i våra praktiska grupper, vilket för min del var att jag skulle sy.

Därefter var det lunch och klockan 13.00 var det självträning med Discogruppen. Det var kanonkul och vi var mycket effektiva och satte i princip allt vi lärde oss igår. En applåd för oss! :).

Sen däremot på eftermiddagen så hade vi egen tid för solistträning... egentligen. För mig blev det inte så eftersom våra mycket vackra Dileva- klänningar skulle vara klara för att dansas i till imorn. Jag trodde förstås att fler skulle komma och hjälpa till, men fick slita en stund ensam. Sen kom Bettan och hjälpte mig som tur var och senare även Sara och Jessica. Då var vi också effektiva och kom långt! :)

Efter det var det dags för kör, pysselkväll och luciarep, och insåg att jag inte skulle hinna äta nånting. Smart Pernilla! Men det löste sig också med lite spring och efter kånkande på tyger och symaskin för morgondagen, fick jag Jessica och Jacob kastat i oss en macka.

Pysselkvällen var jättemysig! Det bjöds på glögg och man kunde baka pepparkakor, göra pepparkakshus, julkort, julkransar mm. Det var tråkigt att vi bara hann vara där i en halvtimma eftersom vi skulle repa inför lucia. Men hann allt med att ha lite mysigt pyssel.


Gjorde 2 silvriga julkulor. Kände att jag behövde nåt litet julpynt i min lilla "cell" ;)

Nu är det hög tid för mig att titta på julkalandern och sen sova.

Godnatt och sov så gott!

//Pernilla

RSS 2.0