Kom hem!

Älsket är uppe i Göteborg MetalTown i helgen medan jag stannade kvar här nere i Markaryd. Det känns så konstigt och tomt utan honom, nu är det andra dagen jag är ensam och jag bara längtar och längtar tills grabbarna kommer hem igen. Att gå pch lägga sig ensam igår var absolut inte kul! Det var första gången jag sov ensam i lägenheten, usch. Det är sjukt vad man blir van vid att ha honom vid sin sida!


Christian<3

Men jag får tillbaka honom imorgon :) Då ska vi åka ner till Åkarp och hälsa på Rebecka och hennes Christian och grilla och ha det mysigt:) Jag har inte träffat dem sen i november tror jag! Stört vad tiden går!

Ha en mysig och trevlig kväll:)

//Pernilla

Vila i frid Michael







R.I.P

//Pernilla

Semester!

Nu har jag äntligen semester :). Åkte ner till Markaryd i fredags för att fira midsommar och senare på söndagen fira Christians 25årsdag!:) Jättetrevligt! Tänker även stanna här längre hos Min<3 Nu sitter jag och fördriver tiden genom att titta på fotboll medan jag väntar på att han snart ska komma hem från jobbet.

//Pernilla

Äntligen!

Äntligen har jag fått svar. Jag ska börja på Musikteaterskolan i Bjärnum till hösten! :D Åh vad kul! :) Nu börjar mitt liv kännas stabilt igen för nu vet jag hur en liten del av min framtid ser ut. Ska få komma närmare dig igen, och nu jättenära! :) Underbart!


//Pernilla

Reserv, men glad ändå! :)

Nu äntligen idag fick vi svar på hur vår Audition i Bjärnum hade gått. Jag är 2:a reserv och blev chockad och förvånad men otroligt glad, det finns en chans för mig att studera i Bjärnum till hösten! :D Nu räcker det bara att två rara personer tackar nej till sina platser, det skulle göra mig otroligt glad! ;) Hoppas Hoppas Hoppas!

//Pernilla

RSS 2.0