Antika grejer och sånt....

Kom precis hem efter att ha haft några timmar till att mysa med Marie och hennes dotter Mathilda. Vi åkte ut till ett ställe där de sålde antika saker, allt från möbler till ljusstakar till bestick och brorser, ja allt kunde man nästan hitta, men kommer tyvärr inte ihåg namnet på stället.

Efter det åkte vi ut till teboden och fikade. Där åt jag en jättegod morotskaka och drack te. Mathilda åt scones och fick lemon curd till. Det var verkligen den godaste jag smakat! Så var tvungen att köpa med mig en burk hem. Den var så len och frisk i smaken, mums! Jag köpte även ett fruktte som man både kunde dricka varmt som vanligt te, men kunde även användas till att göra iste! Det blev en klar röd färg och smakade riktigt fruktigt, så kan tänka mig att det kan bli väldigt gott som iste!



Nä nu ska jag försöka mig på att göra iste, det får bli en överraskning för Christian när han kommer hem ikväll. Hoppas bara jag lyckas så att det blir gott :)

Love. Pernilla

Höstnyheter

Har kollat in lite nya kläder från höstkollektionen, jag vet att det fortfarande är juni månad, men kan inte låta bli när man får katalogerna hemskickade ;)





De här oversizetröjan tycker jag ser jättemysig ut, och kan användas till både strumbyxor/leggings och jeans. Man kan även använda ett skärp i midjan, och varför inte en halsduk eller sjal. Frågan är bara vilken färg. Det lutar nog åt den vita.
Vad tycker ni?





Fin tunika i satin. Vilken tycker ni bäst om?











Kjol i manchester



Svarta Sweatshirtbyxor



Beige Chinos


Mysig kofta i fint mönster.



Vad tycker ni?


Love. Pernilla








Daybreakers

Jag och Christian ägnade oss åt skilda saker en stund ikväll. Han grejade på datorn och jag låg och läste, när jag fick ett sug efter att gå ut och gå. Så jag övertalade Christian att följa med. Det blev en ganska lång tur, ca 1 timma, det var jätteskönt och varmt ute fastän klockan var rätt mycket.

När vi kom hem såg vi på film. En thriller som heter Daybreakers. Den började jätteäckligt med både kräks, blod och äckliga utslag i samma scen. Så jag frågade verkligen Christian vad det var för nån skit. Men efter en stund blev den ganska bra, med en djupare handling än vad jag trodde från början.



Love. Pernilla

Väntan....

Nu är det gjort! Nu är det bara att vänta....

Love. Pernilla

Lite smått nervös.....

Är lite smått nervös. Idag kan nämligen mitt liv få en positiv framtid!

Love. Pernilla

Lite nya kläder

Från Göteborg fick jag också hem två klänningar från Gina tricot och en kjol från Hm som visas på bild här nedan. Jag köpte också en T-shirt på Mq, men hittar inte en bild på den, så får se om den kommer upp senare :)



Klänningar från Gina tricot


Kjol från Hm

Love. Pernilla

Kommentarer

Nu har jag insett att jag har en del läsare på min blogg, men konstigt nog nästan inga kommentarer. Det skulle vara jättekul om ni som läser skulle vilja kommentera lite mer så jag ser vilka ni är som läser och följer min blogg :)

Love. Pernilla

KICK ASS

Jag och Christian såg filmen KICK ASS igår. I början tyckte jag att den var lite skum och trodde att det skulle vara en vanlig ungdomsfilm, men sen blev den riktigt bra och ville inte sluta titta! Sevärd!



Love. pernilla

Solen skiner!

Solen skiner! Blå himmel! Nu åker jag och Christian ut till havet! :) Tror det blir årets första riktiga dopp idag :)



Love. Pernilla

Nyinköpt smink

Under min semester på Orust och västkusten så var jag och Christian i Göteborg en dag och shoppade lite. Då handlade jag lite smink från MAC.



Studio fix. NW35



Bronzing puder. Refined Golden.

Studio fix är verkligen en bra produkt. Den kan användas med borste, och då får man en lättare täckning och om man använder den med en svamp blir det mer täckande. Den är kanon om man bara vill täcka lite utan att ha en hel Make up, och även att ta över sin vanliga foundation för ett mattare och hållbarare resultat.

Bronzingpudret är riktigt bra med bra pigment, så den är dryg. Jag har hittat en fin nyans hos MAC och tycker att den håller riktigt bra!

Love. pernilla

Midsommar '10

Idag är det Midsommarafton, vilket inleddes med en liten promenad i Markaryd för att handla resten som behövs för eftermiddagen/ kvällen.

Planerna för den här dagen har varit väldigt många, men tillslut bestämde vi oss för att bara vara hemma. Så vi ska hem till Christians föräldrar och syster Anna med familj och äta midsommarmat och grilla och ha det mysigt :)

Nu ska vi äta lite Midsommarfrukost, jordgubbar och mjölk och mackor :)

Hur ska ni fira midsommar?

Love. Pernilla

Mysig fredag

Christian * Johanna * Moa * Mamma * Issa * Pappa * Paulina

Ni fina människor har gjort min dag!! <3


Love. Pernilla


Mysig fredag

Christian * Johanna * Moa * Mamma * Issa * Pappa * Paulina

Ni fina människor har gjort min dag!! <3


Love. Pernilla


Ett bra citat

Läste ett citat idag, minns inte riktigt från var det var, men det var väldigt bra!

"Avsluta varje dag och var klar med den."

Love.
Pernilla

Barnvakt

Idag är jag och Christian barnvakter åt lilla Heily :) Men efter det bär det av till Orust och Västkusten. Äntligen ska jag få vara nära havet i en hel vecka! :)

Jag hoppas att alla har tid att träffas nu när jag äntligen är uppe :)

Love. Pernilla

Hemma fast ändå inte

"Flytta  inte in till tjörn" Ur GAS utvandrarmusikal "Åke från Åstol"


När jag ser det här klippet kan jag inte göra annat än att längta hem. Tjörn och Åstol är ju inte hemma på riktigt ;) men det är ju ändå öarna på västkusten :)

Saknar havet och allt annat jag har där uppe!

Love. pernilla

Prinsessan och Grodan

Jag såg också filmen Prinsessan och Grodan tillsammans med familjen Pedersen. Åh vilken mysig film. Det var en riktig tecknad Disneyfilm!



När jag såg den här filmen började jag tänka på olika Disneyfilmer och jag undrar om det finns någon Disneyfilm som inte innehåller kärlek? Vet ni det?

Love. Pernilla

Srf mot sitt slut

Idag kommer Christian äntligen  hem från Sweden rock :). Jag hoppas bara att han går att prata med innan han deckar ;).



Längtar efter dig älsk!

Love. Pernilla

Det regnar köttbullar!

Jag såg filmen Det regnar köttbullar när jag var hemma hos familjen Pedersen. Det var en rolig film. Tyckte dock att det var lite synd att den var lite väl extrem och inte trovärdig i t.ex deras kroppar när det ändå ska se ut som människor. Men annars var det en rolig film, och det är ju charm med animerat också, men det finns bättre filmer än den här.



Love. Pernilla

Mysig kväll med familjen Pedersen

Idag var det planerat att jag skulle fika med Marie och hennes fina familj på dagen. Och det blev det! goda bullar och kaffe! Men det blev kväll också och jag stannade och bjöds på god hamburgare och trevligt sällskap! Det är mysigt att umgås när man ändå inte skulle gjort något roligt. Det förgyllde min dag verkligen! :)

Tack så jättemycket familjen! Det var otroligt mysigt! :)

Love. Pernilla

Depend

Jag vill bara tipsa er om Depends nagellack.



Dem är små och framföralt billiga, så man har råd att köpa flera och dem hinner inte torka ut innan man har gjort slut på dem. Fungerar perfekt och håller bättre om man använder topplack, och gärna även baslack som också finns i Depends serie.

Love. Pernilla


jobb

Nu är det dags för mig att dra till jobbet. Det blir en lång dag idag, 12.00- 21.15. Sen är det ledig helg och semeter i några veckor:)

Love. Pernilla

Bröllopsfotografen

Igår hann jag också se den här sköna filmen. Bröllopsfotografen :). Den var otroligt skön, rolig och ärlig, vill redan se den igen! Är det någon som sett den? vad tyckte ni om den?


Ni måste ge den en chans!

 

Love. Pernilla


Things We Lost in the Fire

Jag såg nyss filmen Things We Lost in the Fire och blev helt tagen. Jag hade inga förväntningar på filmen alls förutom att det var bra skådisar som Halle Berry och Benicio Del Toro. Efter ett tag blev den lite seg, men det ändrades snabbt! Man ville bara  fortsätta att se den, så nånting hade den som jag verkligen fastnade för och det var inte bara på ett ställe i filmen jag fällde tårar. Så visst blev jag tagen! Jättefin film verkligen!



Love. Pernilla

SRF



Nu har jag jobbat två dagar på kvantum och det känns kanon än sålänge! Börjat komma in lite i deras system och ordning, men är långt ifrån färdig med allt. Det skiljer sig en del vid stängning och självscaning är helt nytt för mig, men men. Det kommer väl tids nog :)





Jaha, nu har älsklingen dragit till Sölvesborg och Sweden Rock. Det är tur att jag jobbar dem här dagarna för det känns redan tomt. Men jag tror han får jättekul! Han kommer ju trots allt tillbaka på söndag :) Det är bara jag som är bölig och lite för mycket kär kanske :P.

Saknar dig älskling! <3

Love. Pernilla

Första dagen!



Imorn ska jag jobba min första dag på kvantum. Det ser jag fram emot! Det ska bli kul och se om det är stor skillnad mellan kvantum och Pärlan :)

Nu blir det film med dip och grönsaker :)

Love. Pernilla

Mysig helg

Nu har vi slutat i Bjärnum! Det var svårare att skiljas åt än vad jag trodde, men känns lite lättare nu när det var några dagar sen.

I fredags kom mina föräldrar hem till mig och Christian för att på kvällen sen åka ner till Åkarp för att fira Helen som blivit socionom. Det var jättetrevligt och god mat. Det var så skönt att få träffa Rebecka igen, vi har träffats för sällan nu! Men nu är iallafall Midsommar spikad tillsammans :)

Igår åkte jag, Christian, mamma och pappa ut till Mellbystrand och solade, ( pappa badade ) ;). Det var jätteskönt att äntligen få lite färg, jag kände mig bara grå när jag var bredvid mamma som blivit så brun som bara hon kan bli. Men jag får gotta mig med att hon varit i Grekland, sommaren har ju bara börjat :). Vi slutade kvällen igår med att äta pizza. Men vi hamnade hos nån skum gubbe som bara pratade om annat. Stället var helt nergånget och det tog jättelång tid för att få maten. Men det var riktigt gott, blev ungefär som hemmagjorda pizzor :P, dock blev inte Christian lika nöjd som beställde en kebabtallrik, det blev pommes med kalla kolbitar. Men det var ju ändå en upplevelse ;)

Idag har vi tagit det lugnt, hämtat min cykel hos Daniel och Sandra och sen solat ute på gräset tills Christian skulle till jobbet och solen gick i moln.

Love. Pernilla


RSS 2.0